Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

124. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (21:30)

Η Στουτγάρδη έχει χάσει μόλις ένα από τα τελευταία 14 παιχνίδια της απέναντι στη Γκλαντμπαχ, στη 19η αγωνιστική της σαιζόν 2011-12 με 0-3.

*Μόνο απέναντι στη Φρανκφούρτη (97 γκολ), έχει η Στουτγάρδη περισσότερα τέρματα εντός έδρας από τι στους αγώνες με τη Γκλαντμπαχ (96 γκολ)!

*Μάλιστα, στην έδρα που επισκέπτεται απόψε, η Γκλαντμπαχ έχει υποστεί την πιο βαριά ήττα της ιστορίας της, το 7-0 στις 18 Σεπτεμβρίου του 2010!

Γήπεδο: ‘’Mercedes-Benz-Arena’’
Διαιτητής: T. Kinhöfer
Συνολική Προϊστορία: 23-10-10

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (8η): Πέτυχε σημαντικό διπλό στην έδρα της Φράιμπουργκ στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή η Στουτγάρδη και μπόρεσε να οδηγηθεί με σχετική ηρεμία στην αγωνιστική παύση. Και όλα αυτά επειδή είχε προηγηθεί η συντριβή στην έδρα της Ντόρτμουντ, που προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας. Η ήττα πάντως από την Ντόρτμουντ ήταν και η πρώτη μετά την αλλαγή προπονητή. Είναι φύση επιθετική ομάδα και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που έχει την τύχη να δεσπόζει στην επίθεση της ο εξαιρετικός φορ και Μουντιαλικός πλέον, ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς. Έτσι, η Στουτγάρδη σκοράρει ακατάπαυστα στα παιχνίδια της και μετρά 13 συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια με γκολ, με το τελευταίο που δε σκόραρε να είναι αυτό με τη Λεβερκούζεν στα μέσα του Αυγούστου. Απέναντι στη Γκλαντμπαχ μεταξύ άλλων, θέλει να συνεχίσει και την καλή παράδοση που έχει, έχοντας μόλις μία ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια μεταξύ τους (8-3-1).

Εξέτισε ο βασικός στόπερ Ρούντιγκερ (ΑΜ 1/0).

Προηγούμενο ματς: Σημαντικό διπλό με 3-1 στο Φράιμπουργκ. Μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε από το 10’ με τον Ιμπίσεβιτς, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βέρνερ έκανε δύο τα τέρματα της. Σημαντικές ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα, την ίδια ώρα που από την αντίπαλο της δεν απειλήθηκε παρά ελάχιστα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν πάντως στο 78’, με τη Στουτγάρδη να μην πτοείται και να διαμορφώνει το τελικό σκορ με τον Βέρνερ στο 82’.

Στατιστικό: Στο G/G και τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Επίσης, τα 3/4 τελευταία ήταν στο Over 3,5, ενώ δύο από αυτά εμφάνισαν και το Over 5,5!

Απουσίες (3): Εκτός είναι ο μπακ Μποκά (ΑΜ 7/0) και ο χαφ Ντιντάβι (ΜΕ). Πάντα εκτός και ο φορ Κακάου (ΕΠ 0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Ουλράιχ – Ρούντιγκερ, Νιντερμάιερ, Ράους (αριστερά), Σβάαμπ (δεξιά) – Κβιστ, Γκέντνερ – Βέρνερ, Μαξίμ, Λάιτνερ - Ιμπίσεβιτς.
*Στα 2-3 goal και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (4η): Έχει πάρει φόρα για τα καλά η Γκλαντμπαχ, που κέρδισε με ανατροπή στο τελευταίο μισάωρο και τη Νυρεμβέργη, φτάνοντας στην 3η συνεχόμενη επιτυχία της στο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί και το διπλό στην έδρα του Αμβούργου, στην πρώτη καλή εμφάνιση της μακριά από το κοινό της. Εκτός έδρας δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις και η νίκη που πανηγύρισε ήταν η πρώτη για φέτος. Όλα βέβαια αλλάζουν και η ομάδα μεταμορφώνεται όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Είναι πραγματικά εκπληκτική στην έδρα της και μετά την ανατροπή – νίκη επί της Νυρεμβέργης, έσπασε ένα ιστορικό ρεκόρ που κρατούσε από το 1987, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της! Το παιχνίδι με το Αμβούργο είναι και το μοναδικό που κράτησε απαραβίαστη την εστία της σε εκτός έδρας και το ίδιο ελπίζει να γίνει και για σήμερα, αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα σε μια έδρα που παραδοσιακά περνά πολύ δύσκολες στιγμές και κάποιες εφιαλτικές…

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 3-1 επί της Νυρεμβέργης, που συνδυάστηκε και με ανατροπή στο τελευταίο μισάωρο. Η απόδοση της δεν ήταν καλή για την πρώτη ώρα αγώνα και από το 21’ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72’ με τον Αράνγκο, ενώ τρία λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε περισσότερο το φόβο των αντιπάλων, για να κάνει την ανατροπή με αυτογκόλ στο 75’. Στο 87’ της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τον Χέρμαν.

Στατιστικό: Στο Under 2,5 και N/G τα δύο τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας.

Απουσίες (3): Πρόβλημα στα στόπερ με τον Μπρούερς (ΑΜ 4/0). Εκτός είναι επίσης ο στόπερ Αλβάρο Ντομίνγκεθ (ΑΜ 8/0) και ο αμυντικός χαφ Νορντβάιτ (ΜΕ 5/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Τερ Στέργκεν – Στραντζλ, Γιάντσκε, Βεντ (αριστερά), Κορμπ (δεξιά) – Ξάκα, Κράμερ, Χέρμαν, Αράνγκο – Ράφαελ, Κρούζε.


phgh :betarades

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου